Nieuws Limburg Gert Biesmans promoveert bij Petercam

Gert Biesmans promoveert bij Petercam

Gert Biesmans promoveert bij Petercam

Bilzenaar Gert Biesmans, anderhalf jaar geleden in dienst gegaan als regiodirecteur bij Degroof Petercam, heeft nu al een promotie te pakken. Hij is aangesteld als Head of Private Banking Flanders. In het kantoor van Hasselt wordt hij opgevolgd door Guy Geens.

Gert Biesmans had al een rijkgevulde carrière in de private banking achter de rug toen hij zowat anderhalf jaar geleden zijn opwachting maakte bij Degroof Petercam. Vanuit zijn functie als regiodirecteur, met het kantoor in Hasselt als uitvalsbasis, wist hij al snel indruk te maken bij het overkoepelende management. “Naast een uitstekende regiodirecteur, blijkt hij ook over grote managementkwaliteiten te beschikken”, zegt Sabine Coudron, Head of Private Banking bij Degroof Petercam. “Vandaar dat wij hem de geknipte persoon vinden om onze private banking-activiteiten in heel Vlaanderen op zich te nemen.”

In Limburg zal Biesmans worden opgevolgd door Guy Geens, die al jarenlang als private banker de vermogensbelangen van vele klanten in Limburg behartigt. “Wij feliciteren Gert en Guy met deze nieuwe mijlpaal in hun carrière en wensen ze veel succes toe met hun nieuwe functie”, besluit Sabine Coudron.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.