Nieuws Limburg Gert Kwanten is Tuinaanlegger van het Jaar

Gert Kwanten is Tuinaanlegger van het Jaar

Gert Kwanten is Tuinaanlegger van het Jaar

Tuinaanleg Gert Kwanten uit Neerpelt heeft de 16de editie van “De Vlaamse Tuinaannemer” gewonnen. Dit is een prestigieuze wedstrijd waar alle professionele tuinaanleggers zich voor kunnen inschrijven. De uitreiking wordt beschouwd als het jaarlijkse hoogtepunt voor de Vlaamse tuinaanlegsector. Gert Kwanten won met een project in Balen (foto onder), en dit in de categorie van tuinen groter dan 1000 m² (de grootste projecten). De winnaar was uiteraard heel blij met de onderscheiding, vooral omdat de overgrote meerderheid van de kandidaten uit Oost- en West-Vlaanderen kwamen en dus de Limburgse eer met verve werd verdedigd.

De jury stelde na het bekijken van alle projecten vast dat er zich twee totaal uiteenlopende stromingen aftekenen in de wereld van groen en tuinen. Aan de ene kant is een tuin aan het evolueren naar het verlengde van een woonkamer, met veel aandacht voor meubilair en accessoires en weinig ruimte voor groen. Anderzijds is er een stroming van een ver doorgedreven interesse voor groen, met mensen die heel erg veel opzoeken over planten en voor een niet-alledaags sortiment kiezen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.