Nieuws Limburg Geurden vormt Ibis Hasselt om tot YUP

Geurden vormt Ibis Hasselt om tot YUP

Geurden vormt Ibis Hasselt om tot YUP

YUP, de afkorting van Young Urban Professional, is de nieuwe naam van het Ibis-hotel aan de Groene Boulevard in Hasselt. Peter Geurden van de groep Different Hotels heeft een metamorfose doorgevoerd in de zaak. Het hotel met 59 kamers straalt trendy klasse uit. Er zijn ook vernieuwende horecaconcepten in verwerkt, zoals een loungehoek waar in alle comfort kan gewerkt worden.

ibis yupEen boetiekhotel, zo wordt YUP genoemd. Desondanks houdt Peter Geurden vast aan de lage prijzen die het Ibis-hotel kenmerkten. “We bieden al het comfort, service en stijl, maar gaan terug naar de basis,” aldus Geurden. “Anders dan anders, voor de moderne avonturier die op zoek is naar ontspanning en plezier…” YUP Hotel opent begin september. De kamers kunnen nu al online gereserveerd worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.