aion cake kestens davy

Gevierde Cake van Kestens in zee met nieuwe bank

Cake, het nieuwe bedrijf van de Limburgse ondernemer Davy Kestens, is zopas verkozen tot Startup of the Year in de IT-sector. Met amper enkele uren verschil, kondigt Cake zelf een samenwerking aan met de nieuwe bank Aion. Ze gaan hun informatie bundelen om klanten en gebruikers een betere dienstlening te kunnen aanbieden.

Na de collega's van Computable, is het aan Data News om met de onderscheidingen te zwaaien. Waar de ene een mooie award voor André Knaepen van Cegeka in petto had, valt het nu af te wachten wie met de prijs van IT Personality of the Year aan de haal zal gaan... Gokje? De winnaar van de award voor Startup of the Year is intussen wel al bekendgemaakt: die eer is weggelegd voor een andere Limburger: Davy Kestens van Cake. Zijn banking-app, die consumenten inzicht verschaft in hun bankzaken en hen helpt om hun financiën te optimaliseren, wordt beschouwd als de meest beloftevolle toepassing in het IT-landschap. Een mooie erkenning voor het bedrijf dat in 2019 werd opgericht en pas begin dit jaar de gratis app lanceerde.

Het gaat dus hard voor Kestens, die inmiddels al 20 mensen in zijn team telt. Het aantal gebruikers van zijn toepassing neemt snel toe, niet in het minst door de partnerships met sectorgerelateerde bedrijven. Zoals Aion, de nieuwe digitale bank die gebruik maakt van geavanceerde technologie, zoals artificiële intelligentie, om de klanten meer inzichten te geven en hen financiële voordelen te bieden. Gelijklopende doelstellingen met Cake, dus. Vandaar de logische samenwerking die zopas werd bezegeld. In concreto kunnen klanten van Aion hun bankrekening koppelen aan Cake, waardoor er meer informatie en voordelen beschikbaar worden. Ook naar de toekomst toe is er van beide partijen het engagement om samen innovatie in deze markt te blijven najagen.