Nieuws Limburg Geweld is toegestaan voor 10 jonge topchefs

Geweld is toegestaan voor 10 jonge topchefs

Geweld is toegestaan voor 10 jonge topchefs

Jong Keukengeweld, een select clubje van jonge koks met veel toekomstpotentieel, gaat opnieuw de uitdaging aan om gastronomie tot bij de jonge restaurantbezoekers te brengen. De 10 Limburgse chefs die zijn geselecteerd, zullen in maart een betaalbaar driegangenmenu serveren voor klanten tussen 18 en 30 jaar oud.

Het zijn Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen die het collectief van Jong Keukengeweld hebben samengesteld. Limburg staat 10 keer op de lijst:

– Celine Bleys (Nyde, Borgloon)
– Bo Frei (Gusto, Genk)
– Ruben Aendekerk (Food Emotions, Hamont-Achel)
– Bert Brouwers (Stad 10, Hamont-Achel)
– Arne Beirinckx (De Kwizien, Hasselt) (zie foto)
– Laurens Snykers (Leeuw, Hasselt)
– Tom Bollen (Taratata, Hasselt)
– Frederik Cornelis (Marsnil, Heers)
– Menno Schellingen (Klost’r, Riemst)
– Jo Grootaers (Alter, Tongeren)

Wat staat er te gebeuren? Deze chefs gaan samen de Vlaamse gastronomie promoten, onder meer bij het ‘nieuwe’ publiek van jongeren. Zij hebben nog niet het budget om te boeken bij sterrenzaken en andere culinaire toppers, tenzij…
In maart en oktober stelt het Jong Keukengeweld een menu samen dat aan een zacht prijsje wordt aangeboden voor jongeren tussen 18 en 30 jaar. Op die manier kunnen ze kennismaken met het topniveau dat onze gastronomie te bieden heeft. Reserveren kan bij de deelnemende restaurants vanaf maandag 13 februari om 8 uur. Vol = vol…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.