Nieuws Limburg Gewikt, gewogen en gestart: Gelakt

Gewikt, gewogen en gestart: Gelakt

Gewikt, gewogen en gestart: Gelakt

Gelakt is de naam van een gloednieuw bedrijf dat zich toelegt op het stralen, metalliseren en poederlakken van metalen onderdelen. “Door extra capaciteit aan te bieden spelen we in op de grote vraag die er vandaag in de markt bestaat”, zeggen de initiatiefnemers Jurgen Vandormael, Kris Iliaens en Jeffrey Boussu.

De drie zaakvoerders die de krachten bundelen voor deze Alkense start-up, hebben een totaal verschillende achtergrond. Jurgen Vandormael komt uit de verpakkingssector, Kris Iliaens is eigenaar van vakhandel Iliaens en Jeffrey Boussu runde tot voor kort brasserie ’t Labierint in Wellen. Ze vonden elkaar in de zoektocht naar nieuwe en extra uitdagingen. Het gat in de markt is een modern metaalbehandelingsbedrijf, dat ze Gelakt hebben gedoopt.

“We merken dat er in de sector vaak lange wachttijden gelden voor kwalitatief vakwerk”, zegt Jurgen Vandormael. “Vandaar de aanzienlijke investering in nieuwe installaties. Tegelijk hebben we ons uiteraard grondig verdiept in de materie en samen met ervaren professionals de machines en procedés op punt gesteld. Nog voor we opgestart waren, rolden hier de aanvragen al binnen. We zijn dus heel goed begonnen, maar hebben uiteraard nog wel wat capaciteit over om nieuwe klanten verder te helpen. Ook tijdens het bouwverlof werken we gewoon door om onze installaties ten volle te benutten.”

Bij de eerste klanten hoort alvast metaalbewerker OTM (van Stijn Vanstraelen en Philip Baret), die in hetzelfde gebouw is gevestigd. “Het is heel efficiënt om de materialen die zij lassen en plooien door ons te laten behandelen”, aldus nog Jurgen Vandormael. “We kunnen nu allebei de diensten van de buren mee aanbieden, zodat de klanten in één vloeiende behandeling volledig ontzorgd worden. Met DCL (van David Clerx) als andere buur, beschikken we bovendien over de ideale transportpartner, zodat we een snelle en kwalitatieve totaalservice kunnen leveren.”

Gelakt is terug te vinden op industrieterrein De Kolmen, vlakbij de autokeuring. De contactgegevens zijn terug te vinden via hun Facebookpagina.

Reageer op dit bericht

Reacties

Firmin G. 2022-06-26 14:21:20

Proficiat met deze formule en veel succes gewenst Firmin

Chris H. 2022-06-25 07:51:35

Heel veel succes met deze nieuwe uitdaging mannen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.