krc genk ladies

Gezocht: 10 vrouwelijke ondernemers met (en voor) ballen

Game Changers: zo heet het project van voetbalclub KRC Genk Ladies om het vrouwenvoetbal te ondersteunen. Clubvoorzitter Jacqueline Mahieux (Infoweb) zoekt hiervoor 10 vrouwelijke ondernemers die zich als ambassadeur willen inzetten voor de professionalisering en ontwikkeling van de sport.

“We zijn heel blij om dit maatschappelijk verantwoord project te kunnen lanceren”, zegt Jacqueline Mahieux. “Met Game Changers willen we meer aandacht vestigen op de positie van vrouwen in het voetbal en streven we naar gelijkwaardige kansen voor alle voetballers, ongeacht hun geslacht.”

De 10 vrouwelijke ondernemers die de club zoekt, zullen als ambassadeurs fungeren. “Zij zijn de krachtige dames die als Game Changers zullen vertegenwoordigd zijn op de shirts van het team. Ook in andere vormen zullen zij extra zichtbaarheid creëren en zo de missie van de club, met name de professionalisering en ontwikkeling van het vrouwenvoetbal, helpen verwezenlijken. Daarnaast zullen ze actief betrokken worden bij de groei van de club, met de nadruk op het verbeteren van de faciliteiten en het aanbieden van gelijke kansen voor alle voetballers.”

(Meer info en aanmeldingen: jacqueline@infoweb.be)