Nieuws Limburg GF maakt wastafels voor zorgsector

GF maakt wastafels voor zorgsector

GF maakt wastafels voor zorgsector

aquafactDe firma GF uit Zonhoven heeft een gloednieuw gamma van wastafels ontworpen, vooral met de bedoeling om ze te gebruiken in de zorgsector en in druk bezochte openbare ruimtes, zoals in luchthavens, stations, hotels, enzovoort. Deze producten, Aquafact genaamd, hebben als kenmerk dat er onderin bewegingsruimte is (ze zijn dus ‘onderrijdbaar’) en dat alle randen veilig afgerond zijn. Mooie troeven dus voor de zorg en voor plaatsen waar intensief onderhoud nodig is.

De producten zijn gemaakt uit hoogwaardig composietmateriaal dat bestaat uit een mix van mineralen en acryl, volledig in de massa gekleurd. Ook aanrechten, werkbladen, labo’s, muurbekleding in sanitaire ruimten en operatieruimten worden met deze ‘Kerrock’ vervaardigd. Voor de ontwikkeling van dit innovatieve product werkte GF samen met Vink, een leverancier van kunststof halffabrikaten uit Heist-op-den-Berg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.