Gielen-tafel-3-200×300-1

Gielen hijst tafel binnen bij baggergroep

Gielen Maatwerk Interieurs uit Beringen is niet van een kleintje vervaard. Als het een beetje moeilijk is, wrijven ze zich bij Gielen al in de handen. Zo kwam de baggergroep Deme bij hen terecht om voor de vergaderzaal van de directie in Zwijndrecht een grote tafel te maken. “Een gevaarte van 6,2 meter dat naar vierde verdieping moest gehesen worden,” vertelt Ronny Gielen. “Eens op de verdieping moest de tafel ook nog zo’n 120 meter doorheen het gebouw vervoerd worden. Een huzarenstukje, dat wel. En dit met een leveringstermijn van 3 weken…”

Bijkomend probleem dat er aanvankelijk teveel wind stond om de tafel via de kraan naar boven te hijsen. “We zijn daarom ’s anderendaags moeten terug gaan. Uiteindelijk is het toch allemaal goed gekomen…”

Gielen Maatwerk Interieurs heeft een 9-tal mensen in dienst en werkt veel voor grotere ondernemingen en instanties buiten Limburg. Zo wordt er momenteel gewerkt aan het arboretum in Wespelaar. Maar ook in de provincie zelf weet men de weg naar het atelier in Beringen wel te vinden.