Gijbels neemt voortouw in dierenwelzijn

Om de bouw van de nieuwe dierenverblijven voor het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek te helpen financieren (zie foto), is een grote Limburgse inzamelactie op poten gezet. Het Belang van Limburg en aannemer Mathieu Gijbels slaan de handen in elkaar voor een grote crowdfundingcampagne, genaamd #SOSbeestjes. Deze campagne heeft als doel de Limburgers warm te maken om het Natuurhulpcentrum te steunen met een gift. Op woensdag 19 november wordt de aftrap gegeven van deze inzamelactie.

Het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek heeft uw hulp immers hard nodig voor de bouw van hun nieuwe dierenverblijven. Aannemer Mathieu Gijbels realiseert de bouwwerken aan kostprijs, en geeft daarbovenop nog een extra korting van 10%. Jos Eerdekens, sponsor van het Natuurhulpcentrum, schenkt de betonvloeren voor de nieuwbouw. De werken zijn op 3 november gestart en voor Kerstmis moet het nieuwe gebouw wind- en waterdicht zijn.

kooien Opglabbeek“Naast Mathieu Gijbels en Jos Eerdekens zijn er nog andere bedrijven die hun hart tonen en inspringen op de opportuniteit om ons bouwproject te steunen,” aldus Sil Janssen, voorzitter van het Natuurhulpcentrum. “Zo heeft Mathieu Gijbels enkele bedrijven bereid gevonden om bepaalde bouwwerken te sponsoren. Dankzij Tectum en Firestone krijgen we een prachtig EPDM-dak, en Preton geeft een serieuze korting op de betonpanelen. Jacky Knoops neemt de afbraakwerken voor zijn rekening. Andere sponsors zijn Crommen Elektro, Trespa en Megaton."

Ondanks deze mooie inspanningen kan het Natuurhulpcentrum nog alle hulp gebruiken om de bouw te financieren. “Daarom hebben de mensen van Het Belang van Limburg samen met Mathieu Gijbels en het Natuurhulpcentrum een prachtige crowdfundingcampagne #SOSbeestjes in elkaar gestoken,” gaat Herman Verwimp, marketing & hr-directeur bij Mathieu Gijbels verder. “Met deze campagne willen we iedereen warm maken om een gift te doen ten voordele van het Natuurhulpcentrum."

Steunen kan via een gift op rekening IBAN BE79 2350 4072 2733.