Nieuws Limburg Giuliano Bruno opent restaurant naast Kinepolis Hasselt

Giuliano Bruno opent restaurant naast Kinepolis Hasselt

Giuliano Bruno opent restaurant naast Kinepolis Hasselt

Na de succesvolle lancering van het restaurantconcept Giuliano in Maasmechelen Village, opent ondernemer Giuliano Bruno weldra zijn tweede vestiging. In Hasselt zal de voormalige Hollywood Studio, naast het bioscoopcomplex Kinepolis, volledig gerenoveerd worden tot een Italiaanse eetgelegenheid.

giulianoNet als in Maasmechelen Village is er een investering van meer dan 1 miljoen euro voorzien voor de totale inrichting. Op een oppervlakte van 850 m2 kan Giuliano zo’n 220 klanten ontvangen, inclusief 60 zitplaatsen op het buitenterras. Een gezellige lounge zal dienen als aperitief- en wachtruimte.

Er zullen zo’n 40 medewerkers aan de slag kunnen. De zaak is 7/7 dagen geopend, zowel voor de lunch als voor de bezoekers die voor en na de film een hapje willen eten. De gerechten kunnen er ook afgehaald worden.

De opening van Giuliano Hasselt is voorzien in maart 2017 als de verbouwingswerken zijn afgelopen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.