Nieuws Limburg Giuliano opent derde zaak, deze keer in Genk

Giuliano opent derde zaak, deze keer in Genk

Giuliano opent derde zaak, deze keer in Genk

Na Hasselt en Maasmechelen krijgt nu ook Genk een vestiging van restaurantketen Giuliano, het succesvolle concept van ondernemer Giuliano Bruno. De nieuwe zaak komt in het pand dat gekend is als De Boote, en waar tot 1 januari nog Cucina di Luca gehuisvest is. Verwacht wordt dat het nieuwe restaurant in het voorjaar de deuren zal openen. Er zullen 20 mensen tewerkgesteld worden.

De Giuliano-restaurants aan Kinepolis Hasselt en in Maasmechelen Village doen het erg goed. “We zitten voor beide vestigingen met een luxeprobleem”, zegt Giuliano Bruno. “De restaurants zijn voortdurend volgeboekt, waardoor we jammer genoeg mensen moeten weigeren. Ik wilde ons concept al langer in Genk uitbouwen. En daarvoor had ik ook De Boote op het oog. Maar ik was 13 jaar geleden blijkbaar net iets te laat. Ik heb er lang op gewacht maar nu doen zich nieuwe opportuniteiten voor. Cucina di Luca zal er nog draaien tot het einde van het jaar. Dan zijn er nog twee weken voor de verhuis van de huidige uitbaters voorzien. Daarna kunnen wij aan de slag.”

20 vacatures
Bedoeling is dat het interieur volledig gestript wordt. “Zonder aan de authenticiteit van het gebouw te raken”, gaat Bruno verder. “Ook de keuken wordt in zijn totaliteit aangepakt, met pizzaovens zoals in Maasmechelen en in Hasselt. Ik denk dat, als alles goed verloopt, de herinrichting zo’n vier maanden gaat duren en dat we in april of mei de deuren kunnen openen. Het concept van Giuliano Genk zal aansluiten op Hasselt en Maasmechelen. We gaan altijd uit van kwaliteit, versheid en zuivere producten. We willen zeven dagen per week draaien. Daarvoor gaan we zo’n twintig werknemers nodig hebben.”

Waarom De Boote? “De ligging is goed. Dicht bij de autosnelweg en de drukke Europalaan.
Bovendien is er een heel grote parking ter beschikking. Daarnaast biedt De Boote mogelijkheden om feesten te organiseren. De vraag daarnaar is ontzettend groot, maar in Hasselt en Maasmechelen hebben we er niet altijd plaats voor.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.