Corda campus beeld

Glazen bol achter glazen gevel van Corda-kantoren

The Future Laboratory, één van de toonaangevende adviesbureaus ter wereld op vlak van trends en voorspellingen, gaat van 1 maart tot 15 april de tenten opslaan op de Corda Campus. In een Trend Lab zullen bedrijven kunnen kennismaken met alle nieuwigheden die zich in hun sector manifesteren.

“The future ain’t what it used to be”, opent Corda-directeur Raf Degens met een citaat. “In een tijdperk van snelle en ingrijpende veranderingen, wordt het bedrijfsleven zoals we dat kennen op alle niveaus uitgedaagd en geherdefinieerd. Ondernemers hebben hierdoor beduidend meer behoefte aan toekomstgericht denken en handelen. Om hen te inspireren, halen we The Future Laboratory naar Hasselt. Het agentschap, opgericht in Londen in 2001, is één van ‘s werelds meest toonaangevende trend & foresight consultancy-bedrijven. Ze bieden inmiddels aan meer dan 1000 merken en bedrijven over de hele wereld toegang tot onmisbare, toekomstgerichte business intelligence, die informeert, inspireert en navigeert. Nuttig voor onze ondernemingen, zo denken wij.”

En dus komt The Future Laboratory naar Hasselt. Van 1 maart tot 15 april zal in Corda A een Trend Lab worden opgesteld. Hier kunnen diverse sectoren, zoals retail, media of sustainability, de trends en mutaties van morgen en de komende 10 jaar ontdekken. De experts geven in demo’s workshops en infosessies tevens aan hoe onze bedrijven de tendenzen kunnen omzetten in succesvolle strategieën en verkoopbare producten. Komt dat zien!