Nieuws Limburg Gloednieuw hoofdkwartier voor vastgoedgroep

Gloednieuw hoofdkwartier voor vastgoedgroep

Gloednieuw hoofdkwartier voor vastgoedgroep

Rob Haesevoets en zijn team van Era Nobis hebben hun intrek genomen in een nieuw hoofdkwartier. Het duurzame kantoorgebouw werd gerealiseerd op het industrieterrein Daelemveld in Herk-de-Stad.

Met kantoren in Alken, Genk, Hasselt, Herk-de-Stad en Zonhoven, mag Era Nobis zich de marktleider noemen in onze provincie. De opening van een zesde kantoor staat op stapel. En er is meer nieuws: “Om ons cliënteel nog beter van dienst te zijn hebben we onze administratie, marketing, hr en finance gecentraliseerd in een nieuwe hoofdvestiging”, vertelt zaakvoerder Rob Hasevoets. “Dit duurzame kantoorgebouw op industrieterrein Daelemveld in Herk-de-Stad is gerealiseerd door BOND.architectuur en Prof Projects. Bovendien biedt het moderne pand alle faciliteiten voor ons intern opleidingscentrum, dat kwalitatieve vastgoedprofessionals klaarstoomt.”

De nieuwe projecten moeten de groei bij Era Nobis nog versnellen. “Ons Limburgse team telt vandaag meer dan 25 gedreven professionals. Met het hoofdkantoor gaan wij ook voluit voor hun welzijn en welbevinden. Samen hebben we de grote ambitie om hetverder uit te bouwen en elke klant de beste service te leveren”, besluit Rob Hasevoets.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.