Nieuws Limburg Gloednieuwe stek voor Loois Verzekeringskantoor

Gloednieuwe stek voor Loois Verzekeringskantoor

Gloednieuwe stek voor Loois Verzekeringskantoor

Foto Bouw Loois VerzekeringskantoorEen moderne nieuwbouw is sinds kort het onderkomen van Loois Verzekeringskantoor in Tessenderlo. De onafhankelijke makelaar, één van de grootsten in de regio, was al sinds de oprichting in 1979 gevestigd op de Vismarkt in Tessenderlo. De sterke groei van het bedrijf maakte een aanzienlijke investering nodig.

Het nieuwe gebouw is nu helemaal operationeel. “Vooral voor onze klanten, maar ook voor onze 13 medewerkers is de verhuizing een grote verbetering,” zegt David Bos van Loois Verzekeringskantoor. “Een betere bereikbaarheid, meer parkeergelegenheid, extra binnenruimte, nieuwe technologie,… alle omstandigheden zijn geoptimaliseerd om de dienstverlening nog verder te verbeteren. We zijn helemaal klaar voor de volgende stap in ons groeitraject.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.