Derde leven voor Antonio (Dai Cugini)
Viva i Vini, zo heet de gloednieuwe zaak van Antonio Marzo, van heinde en verre gekend als de joviale uitbater… Lees meer
Dirk Hendrickx, zaakvoerder van restaurant De Goei Goesting in Hasselt, heeft zijn aandelen in het Genkse restaurant Gusto opnieuw verkocht. Zowat anderhalf jaar geleden besliste hij om samen met vennoot Ardan Boffé het klasserestaurant in het Carbon Hotel van Peter Geurden te gaan uitbaten. “Maar nu is het duidelijk geworden dat de twee moeilijk te combineren zijn,” zegt Dirk Hendrickx. “Het is niet eenvoudig om de grip te houden op de twee zaken in twee steden. We hebben bovendien ook nog wat plannen om de Goei Goesting nieuwe impulsen te geven, en dat heeft onze volle aandacht nodig. Vandaar dat ik mijn aandelen verkocht heb aan Ardan, die nu alleen de Gusto zal uitbaten. Ik ben ervan overtuigd dat hij op de ingeslagen weg zal verder doen.”
Viva i Vini, zo heet de gloednieuwe zaak van Antonio Marzo, van heinde en verre gekend als de joviale uitbater… Lees meer
De rechtbank in Tongeren sprak dinsdagvoormiddag 8 faillissementen uit. Daarbij toch een aantal gekende horecazaken. Bekijk hieronder het lijstje: Lees meer
Clos St. Denis, het voormalige tweesterrenrestaurant in Kortessem, is verkocht. Na 10 jaar leegstand hebben de Kachet-groep van Nele Gommers… Lees meer
In het kader van een onderzoek naar mogelijke corruptie rond de verkoop van diverse gebouwen, heeft het parket meerdere verdachten… Lees meer
Aline en Naatje zijn voor geen kleintje vervaard. In volle coronacrisis hebben moeder en dochter hun babywinkel Sucette geopend in… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen