Nieuws Limburg Golfers verenigen zich in business club

Golfers verenigen zich in business club

Golfers verenigen zich in business club

Business Open Spiegelven is een club die is opgericht om ondernemers een platform voor ontmoetingen te bieden. Om de 14 dagen leren ze tijdens een ontbijt elkaar en elkaar’s bedrijf, beter kennen. De verdieping van deze contacten gebeurt tijdens het golfen of op een andere netwerkactiviteit van de club. Zo waren de leden zopas te gast bij BMW Davo.

“Om het nuttige aan het aangename te koppelen brengen we ondernemende leden met elkaar in contact”, zegt voorzitter Sander Martens. “Iedere deelnemer krijgt de gelegenheid zichzelf te presenteren en aan te geven met wie men graag zaken wil doen. De bijeenkomsten zijn er op gericht om ondernemers te ondersteunen in hun groei. Groei door het vinden van nieuwe klanten, maar ook door het aangaan van partnerships of door van elkaar te leren.”

Eén van de recente activiteiten waar het zakelijk netwerk kon versterkt worden, vond plaats bij BMW-concessie Davo in Tongeren. “We kregen er een rondleiding en mochten 13 elektrische BMW’s testen”, aldus de voorzitter. “Meer nog, de voertuigen bleven 5 dagen lang ter beschikking van onze clubleden. Daarbij geraakten velen overtuigd van de voordelen die elektrisch rijden biedt. Een win-winsituatie dus.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.