Nieuws Limburg Good Morning Club wordt uitgehuwelijkt

Good Morning Club wordt uitgehuwelijkt

Good Morning Club wordt uitgehuwelijkt

Het bestuur van de Good Morning Club draagt de organisatie van deze maandelijkse ontbijtmeetings voor ondernemers en kaderleden over aan het magazine Limburg Manager. Het bestuur – acht dames en voorzitster Christa Jouck – blijft wel op post, zodat voor de leden en hun gasten eigenlijk alles hetzelfde blijft.

gmc managerDe Good Morning Club is een goed draaiende ontbijtclub voor ondernemers en zakenmensen. Op elke bijeenkomst worden een 60-tal ondernemende Limburgers verwelkomd. Voorzitster Christa Jouck wil zich in de toekomst meer gaan toeleggen op de uitbouw van de Officenters, en zocht daarom voor de praktische organisatie toenadering tot een externe partner.

“Crista Jouck en haar bestuur hebben met Good Morning Club sinds 1989 iets moois uitgebouwd,” weet Pedro Bonnet van Limburg Manager. “Het is fijn dat ze ons het vertrouwen geven om dat succesverhaal verder te zetten.”

Het lidmaatschap van de club bedraagt 350 euro voor 12 meetings die elke eerste donderdag van de maand plaatsvinden in De Barrier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.