Nieuws Limburg Goud, galerij en gin: baanbrekend Botta

Goud, galerij en gin: baanbrekend Botta

Goud, galerij en gin: baanbrekend Botta

Jessica Botta, al bijna 25 jaar actief als gepassioneerd goudsmid, heeft een nieuwe stap in haar carrière genomen. In Zonhoven opent ze een eigen galerij Less=Drama, waar juwelen, schilderijen en sculpturen uit haar atelier gepresenteerd worden. Een lijn van artikelen voor merchandising, waaronder een eigen gin, moet de nieuwe zaak kracht bijzetten.

Jessica Botta bundelt al haar kunstzinnige passies op één locatie in Zonhoven: haar eigen galerie Less=Drama. Met haar juwelen, schilderijen en sculpturen vertelt ze het verhaal van mensen. De objecten worden tentoongesteld in een decor van rariteiten, gadgets, merchandising en divers decoratiemateriaal. “Ik wil een plaats creëren waar iedereen graag snuistert in mijn wereld en waar alles mixt en matcht”, zegt ze hierover. “Bij Less=Drama worden verhalen verteld en komen mensen samen om leuke, mooie en lekkere dingen met elkaar te delen.”

Eén van de merchandising-artikelen is de Less=Drama Gin. “Na een lange zoektocht naar de mooiste fles, de lekkerste smaak en perfecte lay-out is de gin eindelijk klaar voor lancering”, aldus nog Jessica Botta. “Eind deze maand starten er een aantal eindejaarsevents, waarbij het grote publiek kan kennismaken met de nieuwe zaak.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.