Nieuws Limburg Graco over de kaap van 1 miljard dollar

Graco over de kaap van 1 miljard dollar

Graco over de kaap van 1 miljard dollar

Leen ThysHet Europese hoofdwartier van Graco, gelegen in Maasmechelen, heeft in bijlangrijke mate bijgedragen tot een omzet die wereldwijd voor het eerst over het miljard dollar is gegaan. Zowat 1/5 werd hier in Limburg verdiend. “Een historische prestatie, aangezien het bedrijf al 85 jaar bestaat,” zegt Leen Thys van Graco Maasmechelen (foto). “Daarmee versterken we onze positie als wereldmarktleider in de ontwikkeling en productie van apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, enzovoort. Met die cijfers is het duidelijk dat we op het goede spoor zitten en de toekomst er voor onze onderneming rooskleurig uitziet.”

In Maasmechelen werken zo’n 125 van de 2.300 mensen die Graco in dienst heeft. Ze houden zich vooral bezig met de montage, distributie, klantenservice, technische bijstand, verkoop en marketing. De Amerikaanse multinational is beursgenoteerd in New York.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.