trudo carlier cameo

Gratis naar de bioscoop, met Made in Limburg!

Ciné Cameo, de gezellige bioscoop in het hartje van Sint-Truiden, pakt voor de 2 laatste dagen van de zomervakantie uit met een stunt van formaat. Alle lezers van Made in Limburg die volgende maandag (30/8) of dinsdag (31/8) aan de kassa de magische woorden 'Made in Limburg' uitspreken, mogen gratis naar de film!

"Ciné Cameo heeft dankzij het typisch Belgische kwakkelweer 2 topmaanden beleefd", zegt Trudo Carlier, eigenaar en exploitant van de authentieke bioscoop. "Dat deed deugd na de verplichte en lange coronasluiting! Ons team is na de drukke periode toe aan welverdiend verlof en heeft in september een reis geboekt bij De Blauwe Vogel", lacht de ondernemer, die ook het reisbureau aanstuurt.

"Maar voor het zover is, willen we de lezers van Made in Limburg nog een groot plezier doen. Vooraleer de schoolpoorten opnieuw openen, betaalt De Blauwe Vogel graag de toegangstickets voor alle films die maandag 30 en dinsdag 31 augustus worden vertoond. We vinden dat ondernemers en hun gezin na de moeilijke coronaperiode nog eens rustig mogen relaxen. Nadien kunnen ze nog genieten van de bloeiende horeca in het stadscentrum van Sint-Truiden."

Wie dus aan de kassa 'Made in Limburg' vermeldt, kan dankzij Reisfamilie Carlier naar deze films:

Maandag 30 augustus:
14u Pieter Konijn 2 (Vlaamse versie)
16u Ainbo (tekenfilm )
18u Gunpowder Milkshake (nieuwe actiefilm)
20u30 The Night House (griezelfilm, kinderen niet toegelaten)

Dinsdag 31 augustus:
14u Paw Patrol, de film
16u Baby Boss 2 (tekenfilm, Vlaamse versie)
20u15 Free Guy (komedie)

Plaats van het gebeuren: Cinéma Cameo aan de Naamsevest in Sint-Truiden, een zaal met een authentieke inrichting, zoals een balkon, én alle modern audiovisueel comfort, zoals een Dolby-sound en een haarscherpe 4K-projector. Let op: vol is vol! Dus wie eerst komt, eerst maalt! Enjoy the show!