Nieuws Limburg Gratis relatiegeschenken voor verenigingen

Gratis relatiegeschenken voor verenigingen

Gratis relatiegeschenken voor verenigingen

Zoals dat hoort in de vakantiemaanden houden Rudi Geurts en Mia Houbrechts van Linkkado in Genk een ‘grote kuis’. Alle relatiegeschenken die einde reeks of in overstock zijn, moeten de deur uit. Het ondernemende koppel heeft er pakketjes mee samengesteld, die worden weggeschonken aan scholen of verenigingen die voor hun tombola op zoek zijn naar leuke prijzen.

“Twee keer per jaar veranderen we onze toonzaal”, vertellen Mia en Rudi. “Wij zitten dan met gadgets die uit collectie gaan, of die we niet meer in de picture willen zetten. Al deze materialen nemen op den duur veel ruimte in beslag, terwijl we plaats nodig hebben om onze eindejaarscollecties uit te stallen.”

“Anderzijds stellen we vast dat heel wat verenigingen, sportclubs, scholen en andere instanties hun inkomsten sterk zien verminderen omdat ze door de coronaperikelen geen sponsoractiviteiten kunnen organiseren. Daarom zijn we vorig jaar gestart met het weggeven van pakketten die als prijs voor een tombola kunnen dienen. Daar is toen veel reactie op gekomen, vandaar dat we het graag opnieuw willen lanceren.”

De pakketten hebben een waarde van gemiddeld 100 euro en kunnen aangevraagd worden bij Mia en Rudi via e-mail: link@linkkado.be of telefonisch: 0479/88 00 36.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.