Nieuws Limburg GreenCo belet dat gevangenen gaan lopen

GreenCo belet dat gevangenen gaan lopen

GreenCo belet dat gevangenen gaan lopen

GreenCo Technics, een zusterafdeling van GreenCo in Genk, heeft het contract binnengehaald voor de elektrische borden in nieuwe gevangenis van Beveren. Het gaat om 34 algemene laagspanningsborden en 300 mono- en duo celbordjes. “Een erg complex project, waar vele kandidaten voor in de running waren,” weet zaakvoerder Andy Emmer van GreenCo. “Dankzij onze lage overheadkosten hebben we de opdracht binnengehaald, want zoals je weet is de prijs erg belangrijk bij overheidsopdrachten.”

De 'open office' van GreenCo zal voor de gevangenis eerder 'closed' zijn.

De ‘open office’ van GreenCo zal voor de gevangenis eerder ‘closed’ zijn.

De nieuwe gevangenis gaat open, of beter blijft dicht, in januari 2014 en biedt plaats aan 300 gedetineerden. “We zijn zeer fier op deze opdracht, temeer omdat we samen met Legrand hiermee een stevige referentie neerzetten in de Belgische bordenbouwmarkt en aantonen dat we klaar zijn voor het grotere werk,” besluit Andy Emmer.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.