Nieuws Limburg Groeimakers mag zich Fitste Bedrijf noemen

Groeimakers mag zich Fitste Bedrijf noemen

Groeimakers mag zich Fitste Bedrijf noemen

Digital marketing agency Groeimakers in Hasselt werd zopas uitgeroepen tot Fitste Bedrijf van Vlaanderen. Niet alleen boekten de medewerkers het meeste vooruitgang op vlak van fysieke en mentale weerbaarheid, hun baas Jelle Wierdsma werd tevens uitgeroepen tot Fitste CEO.

Ready2Improve is een organisatie die 15 jaar geleden werd opgericht door Wouter Goris om bedrijven te begeleiden in het ‘well-being’ van hun medewerkers. Via diverse programma’s wordt gewerkt rond thema’s als beweging, voeding, mentaal welzijn, slaap, rookstop en digital detox.

Eén van de formules waarmee Ready2Improve de fitheid van medewerkers verbetert, is de competitie Het Fitste Bedrijf van Vlaanderen. Bedrijven die zich inschrijven laten hun medewerkers aan de start van het programma meten: conditie, vetpercentage, mentale gezondheid, enzovoort. Vervolgens nemen ze deel aan een traject van 12 weken, waarin druk wordt gesport, gecoacht, getraind en gevast. Aan het einde volgt opnieuw een meting, en kijk: wie het meeste vooruitgang heeft geboekt, die wint.

Voor de editie 2022 is bij de bedrijven met minder dan 15 werknemers, digital agency Groeimakers als winnaar uit de bus gekomen. Het team maakte de grootste sprong voorwaarts en mag zich dus een jaar lang Het Fitste Bedrijf van Vlaanderen noemen. Over de diverse categorieën heen werd ook de Fitste CEO verkozen. En dat werd Jelle Wierdsma van Groeimakers.

Wouter Goris van Ready2Improve is ontzettend tevreden met de resultaten van alle deelnemers. “Het is altijd mijn ambitie geweest om mensen te inspireren om duurzaam gezond te leven en zo zichzelf en de wereld een stukje gezonder te maken. Dat is in die 15 jaar dat we bezig zijn, nog niet veranderd. Zien dat mensen positieve energie halen en gezonder leven met behulp van onze coaches, is mijn grootste voldoening. En met deze geslaagde editie van Het Fitste Bedrijf zijn we opnieuw een stukje dichter bij de doelstelling gekomen. Op naar meer!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.