Nieuws Limburg Groep JAM blijft Made in Limburg trouw

Groep JAM blijft Made in Limburg trouw

Groep JAM blijft Made in Limburg trouw

De gekende Mercedes-Benz en smart-dealer Groep JAM heeft het partnership met Made in Limburg vernieuwd. De concessie, met 5 vestigingen in Limburg, is al sinds dag 1 één van onze hoofdpartners en wil graag via ons kanaal de communicatie met het B2B-publiek blijven voeren.

“Made in Limburg zet de motoren van de Limburgse economie graag in de spotlights. Daar haken we graag letterlijk en figuurlijk onze wagentjes aan vast”, zegt Jan Broos, CEO van Groep JAM. “Made in Limburg is hét B2B-communicatiekanaal bij uitstek, dus is het logisch dat Groep JAM zich hier graag bij aansluit. We hebben bovendien dezelfde missie: met een steengoed product onze klanten blij maken. Daar werken we elke dag opnieuw aan.”

Groep JAM beschikt momenteel over vijf vestigingen. “Al onze klanten van Mercedes-Benz en smart voelen zich hier onmiddellijk thuis en kunnen rekenen op een gerichte service op maat”, aldus nog Jan Broos. “Dat is belangrijk, want we ontvangen niet alleen mensen die een uitzonderlijke auto willen, maar ook de flexibiliteit die nodig is voor de mobiliteit van vandaag. Dit geldt voor onze werkplaatsen, maar ook voor de waaier aan financiële oplossingen en onze antwoorden op de digitale wereld. Plaats nemen achter het stuur van een Mercedes-Benz of smart is slim. En je krijgt er de garantie op een exclusieve service bij…”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.