Nieuws Limburg Groep JAM lanceert twee nieuwe SUV’s

Groep JAM lanceert twee nieuwe SUV’s

Groep JAM lanceert twee nieuwe SUV’s

Gloednieuw en op weg naar (volledige) elektrificatie, dat zijn de twee gloednieuwe SUV’s van Groep JAM in Limburg. De Mercedes-Benz-verdeler lanceert de volledig elektrische EQS SUV in het hoogste luxesegment én de nieuwe populaire GLC als hybride.

De elektrificatie van het wagenpark is op kruissnelheid. Daarom komt Mercedes-Benz-verdeler Groep JAM met twee nieuwe SUV’s die deels of volledig elektrisch zijn

Nieuwe GLC

De nieuwe GLC is enkel als hybridemodel beschikbaar is. Het model is beschikbaar als plug-inhybride of als mildhybride wagen. Met de plug-inhybride heb je meer dan 100 km elektrisch rijbereik.

De GLC is het meestverkochte model van Mercedes-Benz in de afgelopen twee jaar. In deze nieuwe GLC zet het merk ook in op de MBUX, de Mercedes-Benz User Experience, met een nieuw infotainment systeem dat nog digitaler en intelligenter is dan de vorige, zowel in hard- als software.

Lancering EQS SUV

De EQS SUV is de eerste volledig elektrische luxe SUV van de EQ-reeks en komt in 3 varianten: de EQS 450+, EQS 450 4MATIC en EQS 580 4MATIC. Je kan de modellen nu bestellen en ze worden vanaf december aan de eerste klanten in Europa geleverd. Interessant weetje: de serie wordt CO2-neutraal geproduceerd.-

Deze SUV heeft een elektrische actieradius tot 660 km volgens de WLTP, kan optioneel uitgebreid worden tot 7-zit en staat voor ultieme luxe. Dit is de SUV-variant van de reeds gelanceerde EQS Berline.

De nieuwe EQS SUV en GLC zijn vanaf nu bestelbaar bij Groep JAM.

Groep Jam is een erkend concessiehouder en servicepunt van Mercedes-Benz met vestigingen in Hasselt, Bree, Lommel en Dilsen-Stokkem.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.