Nieuws Limburg Grondwerker en Dilsens bedrijf failliet verklaard

Grondwerker en Dilsens bedrijf failliet verklaard

Grondwerker en Dilsens bedrijf failliet verklaard

In Bree is de Algemene Onderneming Geussens K. failliet verklaard. Het bedrijf was actief in grond- en afbraakwerken. Voor buitenstaanders is het enigszins verwarrend omdat de toenmalige oprichter, Karel Geussens, het bedrijf al heeft verkocht in 2006. De naam bleef echter behouden, en de firma bleef 10 jaar lang gevestigd op de originele locatie in Dilsen-Stokkem. Pas 2 jaar geleden verhuisde de onderneming naar Bree, waar het nu dus fout is gelopen. Het faillissement heeft dus niets te maken met de huidige activiteit van Karel Geussens, die nog actief is bij I & Trans, een goed draaiend transportbedrijf in Dilsen-Stokkem.

Gedupeerden van de firma in Bree dienen zich te wenden tot de curatoren Toppet-Hoegars en Ghesquiere. Uiterste datum is 27 december. Dat geldt ook over het andere faillissement dat in Tongeren werd uitgesproken: Mano D’Arte in Dilsen-Stokkem, volgens de NACE-code actief in natuursteen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.