Nieuws Limburg Groot landmeterskantoor verhuist naar Beringen

Groot landmeterskantoor verhuist naar Beringen

Groot landmeterskantoor verhuist naar Beringen

GlobeZenit, een landmeetkundige dienstverlener met meer dan 25 jaar op de teller, zal weldra verhuizen naar een nieuw kantoor in Paal-Beringen. GlobeZenit zal in de nieuwbouw de hoofdzetel onderbrengen, van waaruit 80 mensen worden aangestuurd.

globezenit beringenHet bedrijf is tot dusver gevestigd in Zandhoven (Antwerpen) en telt vestigingen in Antwerpen, Brussel, Luik en Luxemburg. Het landmetersbureau kiest niet alleen in de locatie voor vernieuwing, maar ook in de gebruikte technologie. Zo worden er moderne middelen ingezet om oppervlaktes in kaart te brengen, zoals 3D-laser-scanning, indoor en outdoor mobile mapping en drones. GlobeZenit werkt onder meer voor de bouwsector, architectenbureaus, overheden en nutsmaatschappijen.

De actieradius van het nieuwe kantoor in Beringen is gericht op Limburg (België en Nederland), de Antwerpse Kempen en het oostelijke deel van Vlaams-Brabant.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.