Nieuws Limburg Groot order valt in de bus van George

Groot order valt in de bus van George

Groot order valt in de bus van George

George Pakketboxen, de Hasseltse start-up van Stefan Vanluyten, heeft zopas een mooi order van 77 brievenbussen… in de bus gekregen. Alle 77 wooneenheden van het nieuwbouwproject Op de Koopman in Bree worden voorzien van dezelfde design brievenbus, die speciaal is ontworpen om pakjes te kunnen ontvangen.

George is een bedrijf dat diverse modellen van brievenbussen aanbiedt. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze –in tijden van e-commerce- pakjes van alle maten en gewichten op een veilige manier kunnen ontvangen. Zaakvoerder Stefan Vanluyten kiest bovendien modellen uit die qua design in het oog springen.

Buurtconcept
De start-up kan rekenen op een ruime interesse, maar heeft nu een eerste grote vis aan de haak geslagen. Projectontwikkelaars Veerle en Raf Custers, die Op de Koopman in Bree 77 nieuwbouwwoningen zullen optrekken, gaan voor elke woongelegenheid een pakketbox van George installeren. “Het is duurzaam, zorgt voor harmonie in de straat en gaat mee met de tijd”, zo verklaart Veerle Custers de keuze voor de nieuwe soort brievenbussen. “Precies de waarden die we met ons buurtconcept willen uitstralen.”

Stefan Vanluyten is uiteraard in zijn nopjes met de bestelling: “Het is dankzij klanten met een duidelijke toekomstvisie dat ons jonge bedrijf kan groeien. Het staat buiten kijf dat we met deze formule aan het begin zijn van wat straks de trend wordt.”

(Deze zaterdag 13 oktober van 13u tot 17u en zondag 14 oktober van 10u tot 17u kunnen geïnteresseerden in de Sportlaan in Bree kennismaken met het woonerf en de pakketbrievenbussen.)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.