Grootste order ooit voor Airdeck

SONY DSC

Het Hasseltse Airdeck Building Concepts, leverancier van geprefabriceerde lichtgewichtvloeren, heeft een bestelling mogen noteren van 4,5 miljoen euro. Dat is zelfs iets meer dan de totale jaaromzet van 2015...

"Nadat we vorig jaar de vloeren mochten leveren voor de ziekenhuizen in Maaseik en Leuven, krijgen we nu het vertrouwen van het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen," zegt Véronique Houben, CEO van Airdeck. "Zij bouwen met aannemersgroep Interbuild-MBG een hoogbouwproject van 19 bovengrondse verdiepingen op het Eilandje in Antwerpen. De bestelling van 90.000 m2 vloeren hebben we binnengehaald omdat ons team oplossingen op maat wist te engineeren die een duidelijk verschil maakten met de vooropgestelde gebouwstructuur."

veronique_houbenHet ZNA is het grootste project ooit voor Airdeck. "We zijn er klaar voor. Dergelijke projecten tonen duidelijk waar de ambitie van onze organisatie ligt. Het is dan ook heel duidelijk dat ziekenhuizen in het buitenland de volgende logische stap zullen zijn."