Nieuws Limburg Grote baas presenteert splinternieuwe Mercedes in Bokrijk

Grote baas presenteert splinternieuwe Mercedes in Bokrijk

Grote baas presenteert splinternieuwe Mercedes in Bokrijk

Qua contrast kon het tellen: in het historische kader van Domein Bokrijk werd vorige week de nieuwe Mercedes-Benz EQS SUV voorgesteld. Zo’n 800 vip-genodigden mochten het paradepaardje van de elektrische vloot, goed voor een catalogusprijs tussen 120.000 en 170.000 euro, in volle glorie bewonderen. Mr. Maurin, de Franse eigenaar van (onder meer) de Limburgse concessies Groep Jam en Claes & zn. kwam persoonlijk naar Bokrijk om het gamma aan de Limburgse klanten te presenteren. Een uitgebreid fotoverslag zie je hieronder!

Het vip-event vond plaats als alternatief voor het Autosalon, dat momenteel in Brussel loopt. Mercedes-Benz is daar niet meer aanwezig (behalve met enkele topmodellen in Hal 6) omdat het concept niet meer 100% past binnen de luxe-strategie. Om te vermijden dat de klanten in de volle drukte naar hun merk moeten zoeken, worden ze nu dicht bij huis uitgenodigd voor een unieke show en kunnen ze in de toonzalen vlakbij een afspraak maken voor een persoonlijke benadering. Tot 31 januari zijn er alvast saloncondities van toepassing, ook op zondagen 22 en 29 januari.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.