Q8 trucks

Grote overname voor Comfort Energy

De Limburgse energieleverancier Comfort Energy heeft Q8 Mazout overgenomen. Daarmee krijgt het team van Francis Wanten en Stefan Baeten er 100 medewerkers, 50 tankwagens en een klantenbestand met zo’n 45.000 gezinnen, 1.500 appartementsgebouwen en 1.000 instellingen en ondernemingen bij.

Comfort Energy is vandaag al de grootste onafhankelijke energiedienstverlener in België, en wordt met de overname van Q8 Mazout België én Luxemburg nog een kop groter. Het gaat om de activiteit die Q8 uitvoert naast de verdeling van brandstoffen in 465 tankstations. Deze afdeling verdeelt stookolieproducten bij tienduizenden gezinnen en bedrijven.

“Wij zijn trots om onze positie in België te kunnen versterken", zegt Stefan Baeten, CEO van Comfort Energy. "Het is voor ons de eerste stap in onze ambitie om een Europese referentie te worden in de sector van de vloeibare brandstoffen en aanverwante services. Ik kijk ernaar uit om de 100 medewerkers van Q8 Mazout te verwelkomen in onze groep en onze gezamenlijke kennis en inzichten te delen”.