Nieuws Limburg Grote winkel in bruidskleding in nieuw kleedje

Grote winkel in bruidskleding in nieuw kleedje

Grote winkel in bruidskleding in nieuw kleedje

E&R Wedding And Fashion in Beverlo heeft zopas een flinke uitbreiding gerealiseerd. Niet alleen werd het bestaande winkelgedeelte volledig gerenoveerd, er kwam ook 400 m² extra ruimte bij. Daarmee is de oppervlakte 3 keer zo groot als voorheen. Kitty Pelsmaekers (familie van ontwerper Nicky Vankets) en Danny Moors kozen voor een strakke look met een ‘touch of gold’ en een parketvloer, voor een huiselijk gevoel. Door deze investering versterkt E&R Wedding And Fashion zich als één van de toonaangevende speciaalzaken voor bruidskleding in Limburg en de Kempen.

E en R BeverloOpmerkelijk was dat het hele project op amper 40 dagen moest afgewerkt zijn. Hiervoor tekende SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw uit Herentals. “Een huzarenstuk dat een zeer strikte planning vereiste,” aldus zaakvoerder Jef Dens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.