Evi Ramaekers EU

Groten der aarde vallen voor de lens van Evi

ERV Studios, de Limburgse fotostudio van Evi Ramaekers, heeft een knap order binnengehaald. Op alle high level events in het kader van het Belgische voorzitterschap van de EU, mag Evi haar toestel bovenhalen om staatshoofden, ministers, internationale industriëlen en bijzondere VIP's van hun beste zijde te portretteren.

Evi Ramaekers is in heel Limburg gekend voor haar expertise in eventfotografie. Er gaat geen receptie, bedrijfsfeest, teambuilding of ander zakelijk event voorbij zonder dat Evi de aanwezigen en de sfeer van de gebeurtenis op een eigenzinnige manier in beeld heeft gebracht.

Toch is ze de laatste tijd amper in Limburg aan de slag. "Dat heeft te maken met de diverse opdrachten die ik krijg aangeboden voor events rond het Belgische voorzitterschap van de EU", vertelt ze. "Heel wat grote eventbureaus die instaan voor de organisatie van de Europese Top, ministeriële conferenties, de ontvangst van internationale delegaties, exclusieve VIP en VVIP-recepties, congressen en zelfs besloten vergaderingen, komen bij mij aankloppen voor top notch kwaliteitsbeelden. Via mond-tot-mondreclame volgt de ene opdracht na de andere. Vandaar dat ik tegenwoordig veel in Brussel, Antwerpen en Mechelen te vinden ben. En ja, ook op de Corda Campus was er onlangs nog een grote High-Level EU-conferentie."

Het orderboek van ERV Studios is daarmee goed gevuld. "Het houdt tevens in dat ik mij verder kan specialiseren in het werk dat ik echt graag doe: de high level events. Ik ben best wel fier dat een kleine Limburgse fotostudio al deze historische bijeenkomsten mag vereeuwigen."