Nieuws Limburg H.Essers en SyntraPXL business bieden iedereen de kans om te leren

H.Essers en SyntraPXL business bieden iedereen de kans om te leren

H.Essers en SyntraPXL business bieden iedereen de kans om te leren

Iedereen de kans bieden om te leren. Die visie maakt H.Essers waar voor alle 6.960 medewerkers en wordt mee mogelijk gemaakt door het ‘Iedereen Leert!’ netwerk van SyntraPXL business. Het netwerk stelt de logistieke dienstverlener in staat om extra in te zetten op zelfontwikkeling met een veelzijdig opleidingsaanbod dat H.Essers zelf vormgeeft.

In het ‘Iedereen Leert!’ netwerk bundelt SyntraPXL business regionaal de krachten met bedrijven. Samen bieden ze een antwoord op de groeiende nood aan diverse opleidingsmogelijkheden voor medewerkers. Al meer dan 5 jaar maakt ook H.Essers deel uit van dat netwerk.

“Als familiebedrijf vinden we het ontzettend belangrijk om onze medewerkers te laten groeien. Dat gebeurt via een heleboel verplichte opleidingen, maar dankzij het ‘Iedereen Leert!’ netwerk kunnen we hen ook de kans geven om aan zelfontwikkeling te doen”, vertelt Laura Hoebeke, professional training & development bij H.Essers. “Ideaal voor medewerkers die hun vaardigheden willen verbeteren of zich actief voorbereiden om door te groeien.”

Zee van opleidingsmogelijkheden

De deelnemende bedrijven binnen het netwerk komen twee keer per jaar samen om de opleidingsnoden te bespreken. Daar gaat SyntraPXL business mee aan de slag. Het resultaat is een open opleidingskalender die gaat van technische opleidingen gericht op nieuwe technieken en technologieën tot opleidingen over soft skills, talent en management. De bedrijven verdelen de kalender zelf onder hun medewerkers, die op hun beurt kunnen kiezen voor welke opleiding(en) ze zich willen inschrijven.

“Uit een zee van opleidingsmogelijkheden selecteren we een eigen aanbod voor onze magazijniers, techniekers, bedienden en chauffeurs. Daarbij kiezen we vooral werkgerelateerde opleidingen. Geen kookcursus of sessies fietsherstelling, maar denk bijvoorbeeld aan opleidingen rond assertiviteit, presenteren, fit @ your desk of Excel en Outlook.”

Flexibel en betrouwbaar

Via de aanpak van het ‘Iedereen Leert!’ netwerk geraken verschillende opleidingsnoden ingevuld. Een win-win voor het bedrijf en haar medewerkers dus.

“De grootste troeven zijn de flexibiliteit en de betrouwbaarheid. We kunnen uit het aanbod zelf onze opleidingen kiezen en tegelijkertijd kunnen we onze medewerkers garanderen dat die opleidingen ook zullen doorgaan. Vaak heb je immers opleidingen waar er slechts twee geïnteresseerden voor zijn, waardoor ze uiteindelijk geannuleerd moet worden. Door de kracht van het netwerk is dat hier niet het geval.”

SyntraPXL business bouwt haar netwerk voortdurend uit. Wil jij ook werken aan een open opleidingskalender voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor ‘Iedereen leert!’ via deze website.

SyntraPXL business organiseert professionele opleidingen voor bedrijven en hun medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.