Nieuws Limburg H.Essers palmt podiumplaatsen in

H.Essers palmt podiumplaatsen in

H.Essers palmt podiumplaatsen in

Zowel nationaal als internationaal werd logistieke dienstverlener H.Essers gelauwerd met meerdere awards. “Het is ontzettend fijn om te merken dat onze strategische investeringen in duurzame oplossingen opgemerkt worden,” aldus CEO Gert Bervoets.

In eigen land mochten Hilde Essers en Gert Bervoets de prijs voor de beste M&A-deal (Merger & Acquisition of fusie & overname) in ontvangst nemen tijdens de eerste editie van de M&A awards. Deze titel wordt uitgereikt aan de mooiste en meest spraakmakende overnames, in dit geval het inlijven van tankcontainerspecialist Huktra door H.Essers. De jury ziet de sterke strategische fit als een logische stap in de langetermijnstrategie van H.Essers.

“En dat onze aangehouden koers zijn vruchten afwerpt, merken we ook op internationaal vlak. In Roemenië sleepten we tijdens de uitreiking van organisator Ziua Cargo, maar liefst vier awards in de wacht”, aldus nog Gert Bervoets. “Naast deze voor ICT, Management en Popularity is vooral de Transport Company of the Year een heuse opsteker. Het is voor het eerst dat een buitenlandse speler deze prijs krijgt.”

En hij besluit: “Graag wil ik via deze weg onze teams in binnen- en buitenland danken voor hun inzet en betrokkenheid, en onze klanten voor hun vertrouwen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.