jan-haenen-225×300-1

Haenen lanceert nieuwe wrap in zijn McDonaldsen

Hij is niet echt de man die voortdurend in de schijnwerpers loopt, maar Jan Haenen is wel degelijk één van de belangrijkste horecajongens in onze provincie. Als franchisenemer van Mc Donalds baat hij naast Houthalen en Hasselt ook de vestigingen in Diest en Aarschot uit. Zijn broer Freddy doet hetzelfde in Lommel en 3 restaurants in Antwerpen.

Toch treedt Haenen af en toe eens op de voorgrond, bijvoorbeeld om een nieuw product te lanceren. Zoals de McWrap, een opgerolde tortilla die naar keuze met ofwel kip en spek ofwel met rundsvlees kan besteld worden. "Hiermee betreden we een volledig nieuw marktsegment," zegt Jan Haenen. "Het is een eigentijds, a la minute bereid product dat de keuze voor onze klanten nog groter maakt."

Lekker is het wel, die McWrap. En handig om snel weg te happen... Eind deze maand wordt een grote promocampagne rond het product opgezet. Tot die tijd heeft het personeel nog even de tijd om de bereiding onder de knie te krijgen.

Jan Haenen geeft aan nog bijkomende opportuniteiten te bestuderen voor nieuwe vestigingen van McDonalds. "Zowel in Limburg als daarbuiten," aldus de naar Bilzen uitgeweken Hasselaar, die overigens ook hoofdsponsor is van de Hasseltse voetbalclub Hades.