Nieuws Limburg Haesen opent zijn foodcourt in Hasselt

Haesen opent zijn foodcourt in Hasselt

Haesen opent zijn foodcourt in Hasselt

Markeat, de eerste echte foodhall van Limburg, heeft maandag de deuren geopend. Twee van de exploitanten moeten wel nog even wachten tot hun keuken wordt geleverd.

Markeat is het concept dat ondernemer Lars Haesen heeft opgezet op de plaats waar hij vroeger discotheek Slices uitbaatte (in de Raamstraat in Hasselt). Het doel is een overdekte foodcourt te maken, waarin 7 verschillende soorten van specialiteiten, elk in hun eigen hoekje worden aangeboden. (Lees eerder artikel hier).

De eerste vier stands zijn inmiddels al open. Het gaat om 2 brasserie-togen (1 met wijnen, 1 met bieren), een loempiakraam en een dessertenshop van Mieke Bakt. Als de keukens geleverd zijn, zullen ook een Italiaanse specialiteitenzaak en Rollin’Smoke Barbecue van Paul Plesecu de deuren openen. Naar een zevende uitbater wordt nog gezocht nu een kandidaat voor een kraam met schelpdieren en vis heeft afgehaakt.

Voorlopig wordt de capaciteit van het aantal bezoekers bij Markeat beperkt tot 65. Ze kunnen er voortaan terecht van maandag tot zaterdag, tussen 9u ’s morgens en 9u ’s avonds.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.