Nieuws Limburg Half miljoen extra voor toplocatie voor events

Half miljoen extra voor toplocatie voor events

Half miljoen extra voor toplocatie voor events

Watt 17, de voormalige elektriciteitscentrale op de mijnsite van Zolder, mag rekenen op een extra investering van een half miljoen euro. Daarmee wordt de locatie klaargestoomd tot één van de meest authentieke eventcomplexen van Limburg. Tom De Weyer van Taste Catering en een investeringsgroep stellen de middelen ter beschikking om de polyvalente zalen van 400m2 en 1200m2 helemaal gebruiksklaar te maken. Dit houdt onder meer verbeteringen in qua akoestiek, toegankelijkheid en extra renovatie- en decoratiewerken. De voormalige energiecentrale werd in 1997 al grondig gerenoveerd en krijgt nu opnieuw als het ware een ‘energy boost’ (what’s in a name…).

Watt 17 Zolder“Dit project past perfect bij het initiatief van de provincie Limburg om een sterke inhaalbeweging te maken in de promotie van deze regio als meeting- en eventlocatie,” zegt Tom De Weyer. “Het is de bedoeling om meer niet-Limburgse bedrijven naar hier te halen. De vlotte bereikbaarheid van Zolder is dan zeker een extra troef.”

De werken op de site moeten eind september klaar zijn. Op 3 oktober viert immers de nabijgelegen glasfabrikant Group Ceyssens, als eerste zijn 50ste jubileum in de vernieuwde setting van de voormalige elektriciteitscentrale.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.