afl 6 deel 2 Bernard Hallemans

Hallemans pauzeert carrière bij Aperam

Bernard Hallemans, CTSO van de internationale inoxproducent Aperam en bestuurder van VKW Limburg, heeft beslist om een 'sabbatical' in te lassen. Zijn werkgever is vol lof over de realisaties van de Limburgse senior manager en heeft meteen een vervanger aangeduid.

Aperam heeft -zoals gekend- een erg grote en belangrijke vestiging in Genk. De voormalige plantmanager Bernard Hallemans groeide door tot internationale topfuncties bij de mondiale producent van roestvrij staal. Op dit moment is Hallemans op globaal niveau actief als Chief Technology & Sustainability Officer (CTSO) van Aperam én CEO van Aperam Recycling.

Maar nu heeft hij dus beslist om zijn professionele carrière te pauzeren en een sabbatical van een jaar te nemen. De bestuurder van VKW Limburg wordt bij Aperam vervangen door Jan Hoffman, die ook binnen de internationale organisatie topfuncties bekleedt.

Aperam wijst in een persbericht op de enorme verdienste van Bernard Hallemans in het uitzetten van de lijnen qua duurzaamheid en de ontginning van het enorme potentieel in het segment van recyclage en hergebruik. In de zomer van 2025 zal Hallemans in principe zijn rol binnen Aperam opnieuw opnemen.