Nieuws Limburg Hamster kruipt in Hollandse én gemeentelijke kanalen

Hamster kruipt in Hollandse én gemeentelijke kanalen

Hamster kruipt in Hollandse én gemeentelijke kanalen

Hamster Cleaning, het op en top Limburgse bedrijf van Seppe Thys, Luc Vandeweyer en Jo Nelissen, heeft een zusteronderneming opgericht in Nederland. “Omdat de vraag naar het reinigen van luchtkanalen daar zo sterk toeneemt”, is de logische verklaring van het trio. “Maar ook in België zwelt de orderportefeuille gevoelig aan. Zo hebben de gemeentebesturen van Kinrooi en Zonhoven ons zopas de opdracht toevertrouwd om alle luchtkanalen van hun patrimonium zuiver te maken.”

“Het is omwille van de terugkerende aanvragen uit Nederland dat we Hamster Cleaning BV in Nederland hebben opgericht”, zegt Seppe Thys. “De doelstellingen zijn gelijklopend met de afdeling in België: een groei van 30% per jaar, een reinheidsgarantie van 95% en betrouwbaarheid van 100%.”

Ook in België moet het reinigingsbedrijf van luchtkanalen vol aan de bak. “Naast bedrijfsgebouwen en ziekenhuizen, hebben we nu ook de eerste integrale, 360-opdrachten van Limburgse gemeentebesturen mogen uitvoeren”, stelt Thys. “Zonhoven en Kinrooi hebben dus al hun geventileerde gebouwen door ons onder handen laten nemen. Een evidente stap om dit over het hele grondgebied uit te voeren, hoewel in het algemeen, het luchtkanaalonderhoud in gemeentelijke gebouwen letterlijk en figuurlijk over het hoofd werd gezien. Gelukkig is die tendens veranderd. Veel gebouwverantwoordelijken en technische diensthoofden beseffen dat er niet alleen propere lucht door een ventilatiesysteem circuleert… Intussen krijgen we steeds meer aanvragen binnen, en maar goed ook, want de kilo’s stof die we op sommige plaatsen moeten verwijderen, zijn geen goed signaal voor de gezondheid van personeel en bezoekers in sporthallen, bibliotheken, politiekantoren, kinderopvang, enzovoort.”

Hamster heeft dus werk aan de winkel…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.