Hands slaat Klinkhamer aan de haak

Het buitenland lonkt voor Hands Mediarouting. Het Hasseltse communicatiebureau sloot immers zopas een strategische, grensoverschrijdende samenwerkingsovereenkomst met Klinkhamer Group uit Maastricht. Klinkhamer is een ‘congresbedrijf’ dat focust op het leveren van inhoudelijke content voor congressen en events. Met de nieuwe samenwerking versterken beide ondernemingen hun competenties en breiden ze hun activiteiten geografisch uit. Hands krijgt zo immers een handige uitvalsbasis voor de Nederlands-Limburgse markt, terwijl Klinkhamer kan gebruik maken van de deskundigheid en mogelijkheden van Hands in Belgisch-Limburg.

Hands toast met Klinkhamer“De Nederlandse markt is ons niet vreemd, maar toch is deze overeenkomst een breekijzer naar een permanente aanwezigheid,” zeggen vennoten Kristof Schiepers, Stijn Martens en Laurence Libert. En we blijven de beweging richting Nederland verderzetten,” gaat Kristof Schiepers verder. “Klinkhamer is goed geïntegreerd in de Limburgse kenniseconomie, en dat netwerk kunnen we nu aanwenden.”

Niels Klinkhamer vult aan: “In de beide Limburgen wordt veel gesproken over grensoverschrijdende
samenwerking, maar Klinkhamer, voegt ook nu de daad bij het woord met dit partnerschap. Voor onze benadering van de Belgische markt is Hands de missing link.”