Hanne Troonbeeckx wordt de vrouwelijke Jani

Hanne Troonbeeckx (44) rondt binnenkort haar studies af als kleur- en stijlconsulente. Met het diploma op zak zal ze een carrièreswitch maken en een eigen zaak in stijladvies opstarten. “Je goed in je vel voelen, heeft ook te maken met wat je uitstraalt”, zegt ze. “Daar ga ik dames mee helpen", zegt de presentatrice, influencer en coach.

“Mijn opdrachten als influencer zijn vaak modegerelateerd, en laat dat nu één van mijn grootste passies zijn", vertelt Hanne Troonbeeckx. "Als meisje van twaalf ging ik al regelmatig snuisteren in de dressing van mijn mama. Naar de modeacademie gaan was toen al een droom, maar ik durfde die niet na te jagen. Het werd boekhouden... Maar kijk, nu volg ik dus een opleiding tot kleur- en stijlconsulent. Dit sluit ook mooi aan bij mijn TVL-programma Met Stijl, dat nu toch al zes jaar loopt. In het verleden beperkte mijn rol zich tot het presenteren, maar vanaf nu zal ik dus mee stijltips geven, samen met de rest van het stijlteam.”

“Of ik de vrouwelijke Jani zal worden? Daar ga ik helemaal voor”, aldus nog Hanne. “Ik kan niet wachten om anderen te helpen hun persoonlijke stijl te ontdekken en te omarmen. Maar eerst nog slagen voor mijn examen in april....”