Hans en Tom voor u op zoek naar Zuckerberg!

Hans Similon (Mobile Vikings) en Tom Smeets (White Coffee) hebben een missie. Beide jonge Limburgse ondernemers willen alles te weten komen over de sociale media en vooral hoe bedrijfsleiders die sociale media, zoals Facebook en Twitter, kunnen gebruiken om hun bedrijf te versterken. Hans en Tom zullen voor ons een week lang op ‘sociale media-kruistocht’ door de Verenigde Staten trekken. Ze bezoeken er onder meer de gerenommeerde Social Media for Customer Service Summit in New York, waar ze met allerlei bekende topmensen zullen spreken over wat sociale media kunnen betekenen voor het (Limburgse) bedrijfsleven. Een toegangsticket voor die conferentie kost normaal gezien 3.000 euro…

Tom en HansMaar, omdat Hans en Tom toch ter plaatse zijn, willen zij gerust al uw vragen over dit onderwerp aan de specialisten stellen. Hiervoor kan u gratis en voor niks uw vragen en bedenkingen uploaden. Gewoon even hier klikken. De antwoorden vindt u dan vanaf woensdag terug op de speciale webpagina www.hbvl.be/zkzuck, waar u ook alle andere avonturen van het Limburgse duo op de voet kan volgen.

Het ultieme doel van hun missie? Onaangekondigd een gesprek loskrijgen met Mark Zuckerberg, de grote baas van Facebook… U vindt de hele roadtrip vanaf maandag ook op Twitter en Instagram via de hashtag: “zkzuck”.