Hans Similon stapt aan boord bij Start it @kbc

similon

Hans Similon, tot voor kort actief bij Mobile Vikings, wordt Chief Evangelist bij Start it @kbc. Dat is een Belgische community om beloftevolle starters te begeleiden. Het wordt de taak van Hans Similon om het platform verder uit te breiden en als mentor te fungeren voor de diverse ondernemingen die aan het programma deelnemen.

Start it @kbc begon in 2014 met 50 start-ups, maar die teller staat intussen op ruim 380, verspreid over zes locaties in België (Antwerpen, Gent, Brussel, Hasselt, Leuven en Kortrijk). Tientallen mentoren en experts begeleiden er ondernemers om hun businessidee waar te maken. En ook (inter)nationaal gaat de incubator meer samenwerkingen aan. Hans Similon, sinds kort zelf ook ondernemer (bij NO-ID), bouwde bij Mobile Vikings een sterke en succesvolle community uit en zal die ervaring gebruiken om de startersgemeenschap verder uit te breiden en te stroomlijnen.

Hans Similon zelf is enthousiast over de nieuwe uitdaging: "Start it @kbc heeft al een heel mooie weg afgelegd. Deze incubator heeft ondernemerschap in België een nieuwe boost gegeven. Met Mobile Vikings waren we van bij de start een enthousiaste partner en als fervent 'pay it forward-believer' ben ik blij om nu samen met Start it naar een volgend niveau door te groeien en jonge ondernemers met elkaar te connecteren.”