similon hans voka

Hans Similon vervoegt directie Voka Limburg

Op 9 maart vervoegt Hans Similon het directiecomité van Voka – KvK Limburg. Met zijn ervaring in het starten en laten groeien van ondernemingen, alsook zijn kennis van digitale technologieën en het optimaliseren van klantenervaringen, zal hij de functie van directeur Business Development en Ondernemersrelaties opnemen.

Hans Similon heeft een brede ervaring in customer services in verschillende sectoren, zoals telecom. Zo stond hij onder andere mee aan de start en groei van Mobile Vikings. Na de verkoop ondersteunde Hans andere bedrijven op gebied van customer en digital journeys met zijn eigen organisatie NO-ID en werd hij mentor voor startende ondernemers bij Start-It KBC. In zijn laatste functie bij I3 Technologies lag zijn focus op technologie. Zijn taak bestond eruit om digitalisering te introduceren in de educatieve en de corporate omgeving.

Tegelijk verlaat Dominic Schouterden de organisatie en gaat hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij kwam drie jaar geleden aan boord om het team Ondernemersrelaties vorm en structuur te geven en hielp mee aan de groei van Voka Limburg. “We danken hem voor zijn inzet van de voorbije jaren en wensen hem veel succes met zijn volgende projecten”, aldus Johann Leten.