wanten baeten hasco

Hasco zoekt 50 talenten die van wanten weten

Hasco Invest, de bedrijvengroep van de familie Wanten, wil het aantal van 720 medewerkers uitbreiden met 50 sleutelfiguren. "We zijn volop in evolutie en gaan al onze business units versterken met nieuwe functies op sleutelposities", zegt CEO Stefan Baeten. "Het is de kunst om vandaag de medewerkers aan te trekken die morgen mee het verschil zullen maken om de permanente groei te waarborgen.”

Hasco Invest is vooral gekend van brandstoffenhandel Comfort Energy, maar heeft de voorbije jaren door overnames en participaties, ook in andere sectoren als HVAC, vastgoed, logistiek en hernieuwbare energie, een belangrijke positie verworven. De groep telt vandaag 25 filialen en verschaft werk aan 720 mensen. Een opwaartse statistiek, want alle bedrijven groeien snel.

"En dus zijn we op zoek naar gedreven, sterke mensen, die samen met ons de schouders zullen zetten onder de verdere groei van het bedrijf", zegt Martijn Wanten, HR-directeur van Hasco Invest. "Het gaat zowel om high potentials als sterke seniorprofielen die hun carrière willen boosten. Wie houdt van onze resultaatgedreven ondernemerscultuur in combinatie met een creatieve en frisse aanpak, moet zich zeker aanmelden."