Webinar: machines blijven draaien dankzij slim voorspellend onderhoud
Als je altijd met grote precisie kan voorspellen wanneer machineonderdelen aan onderhoud of vervanging toe zijn, kan je veel problemen… Lees meer
Eddy Leclere en Colette Lammens uit Sint-Truiden hebben met hun lokale mousserende wijn de trofee Idee van het Jaar 2018 gewonnen. Het gaat om een nationale competitie van het vakblad Fruit.
Seprosa, zoals het nieuwe merk van Haspengouwse bubbels heet, wil een alternatief bieden voor de 60 miljoen flessen cava’s, prosecco’s, champagnes en andere de mousserende wijnen die in ons land worden ingevoerd.
“Als we deze markt beetje bij beetje kunnen innemen met bubbels gevinifieerd van ons fruit, dan betekent dit dat we een belangrijke bijkomende afzetmarkt voor het fruit van hier creëren”, zegt winnaar Eddy Leclere. Als hoofdingrediënten van Seprosa worden commerciële appel- en perenrassen uit Haspengouw gebruikt.
De winnaars van Idee van het Jaar krijgen een prijs van 1.500 euro. “Het doel van deze competitie is om innovatie, creativiteit en ondernemingszin binnen de fruitsector in het daglicht te plaatsen”, aldus de organisatoren.
Als je altijd met grote precisie kan voorspellen wanneer machineonderdelen aan onderhoud of vervanging toe zijn, kan je veel problemen… Lees meer
Françoise Chombar treedt na 18 jaar terug als CEO van Melexis. Ze geeft op 1 augustus de fakkel door aan… Lees meer
Deltaray, een jong bedrijf op de Corda Campus dat een innovatieve 3D-tool heeft ontwikkeld voor de kwaliteitscontrole van producten, heeft… Lees meer
Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer
Ben Bijnens is de nieuwe VP Operations - General Manager van Coca-Cola in Noord-Europa. De Wellenaar is niet de eerste… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen