Hasselts adviesbureau krijgt er stevige poot bij

Het Hasseltse milieu- en ruimtelijke adviesbureau M-Tech heeft in Deerlijk de sectorgenoot Feryn Milieuconsulenten overgenomen. Daarmee krijgt het aanbod een nationale dekking. CEO Michiel Boodts is in zijn nopjes: "We krijgen er niet alleen een nieuwe uitvalsbasis, maar ook een stevig pakket aan gespecialiseerde kennis bij."

Een gezonde balans vinden tussen ecologie en economie staat vandaag meer dan ooit op de agenda. Verduurzamen, stikstof, visie op open ruimtes, bouwvoorschriften, ruimte om te investeren en te ondernemen... In dat kluwen heeft M-Tech zich ontpopt tot een raadgever in alle uitdagingen die bedrijven en organisaties qua milieu en omgeving op hun weg tegenkomen. M-tech hanteert daarbij de strategie om de diverse specialisaties die nodig zijn voor een integraal aanbod, te bundelen onder één koepel. Vandaar dat er regelmatig bureaus met expertise in een nichemarkt worden overgenomen.

Zo ook Feryn Milieuconsulenten uit Deerlijk. Zaakvoerder Jan Feryn is blij met de nieuwe partner: "Met M-tech hebben we een overnemer gevonden hebben met dezelfde innovatieve mindset en menselijke waarden. Ik ben ervan overtuigd dat we samen nog beter de groeiende complexiteit tussen wetgeving, mens en milieu zullen kunnen vertalen
naar begrijpbare oplossingen.”

M-tech krijgt er nu een belangrijke poot bij in West-Vlaanderen. Dit team vormt een aanvulling op de bestaande equipes in Hasselt (20), Gent (8), Namen (19), Brussel (6) en Nederland (12). Qua expertise komt er met de toevoeging van Feryn extra kennis over (onder meer) biodiversiteit bij. "Ons netwerk wordt uitgebreid én de specifieke kennis neemt toe. Alleen maar voordelen, dus", besluit CEO Michiel Boodts.