Nieuws Limburg Hasselts bedrijf maakt lederen iPad-covers

Hasselts bedrijf maakt lederen iPad-covers

Hasselts bedrijf maakt lederen iPad-covers

“We zijn eigenlijk eind vorig jaar gestart met accessoires voor honden, zoals lederen leibanden,” zegt Alexandra Hochstenbag van Exessory in Hasselt. “En omdat we zelf onze gading niet vonden in het aanbod van gsm-covers, zijn we die ook gaan produceren. En van het één kwam het ander…”.
Vooral de massaproductie uit China was voor Alexandra een drijfveer om het anders te gaan doen. “Niet orgineel en vaak van inferieure kwaliteit,” zegt ze. “En als er wel toffe dingen te vinden waren, liep de kostprijs te hoog op. We hebben dan zelf ontwerpen gemaakt van lederen etuis en zijn in België op zoek gegaan naar een artisanale producent.” Leuk, maar duur, denk je dan. “Niet dus. Want door onze producten via een webshop aan te bieden, schakelen we heel wat tussenpersonen uit en kunnen we de kost van de hogere lonen compenseren,” legt de zaakvoerster uit. “Het succes bleef dan ook niet uit, en zo zijn we ook andere spullen gaan maken, zoals de lederen beschermhoezen voor de iPad. Ook voor andere tablets zijn er ontwerpen in ontwikkeling.” Via de webshop van Exessory is het ook mogelijk om de spulletjes te personaliseren. “Voor amper 6 euro extra zet je een naam of logo erop. Dat alleen al is een verklaring voor de grote belangstelling,” besluit Alexandra Hochstenbag.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.